Schiphol Capital Programme Wayfinding

Geplaatst: 01-11-2017

In het kader van de Early Works onder het Capital Programme wordt er op Schiphol ruimte gemaakt voor de bouw van een nieuwe Terminal in het centrum.
Verkeersstromen veranderen en alle bebording = Wayfinding is gewijzigd. Diverse voorbereidende werkzaamheden genoemd de Early Works zorgen gefaseerd er voor dat de infrastructuur in centrum Schiphol tijdelijk wordt aangepast.
Het aanpassen van alle Wayfinding borden op en rond Schiphol was hier een onderdeel van. Per 01 oktober 2017 zijn de verkeersstromen gewijzigd en parkeergarage P2 gesloten ten behoeve van sloop. Een nieuwe afrit genoemd Nieuwe Inkeer is een ander Early Work die de bereikbaarheid van Schiphol mogelijk houdt gezien de te wijzigen verkeerssituatie. Bottomline Projectbegeleiding is trots dat we onze expertise hebben kunnen toepassen en de dagelijkse coördinatie en begeleiding van al deze deelprojecten Early Works hebben mogen verzorgen. Het is uniek om de vele wijzigingen op Schiphol centrum te mogen aanschouwen vanaf de eerste rij. 


 

« Nieuws overzicht
Heeft u een vraag 0348 -42 29 67
info@bottomline-pro.nl

Bel me terug