3D impressies

In de ontwerpfase van een project blijkt het in praktijk vaak lastig te zijn voor een opdrachtgever om bij een 2d ontwerptekening een 3D voorstelling te maken. Hierbij kan het handig zijn om een 3D ontwerp te laten maken van het nieuwe ontwerp. In een vroeg stadium kunnen bepaalde ontwerpkeuzes inzichtelijk worden gemaakt en hierdoor goed overwogen worden en hierdoor het ontwerp hierop te laten aanpassen.

Van oudsher werd dit gedaan door een maquette. Het nadeel hiervan is dat deze arbeidsintensief zijn en een momentopname zijn van de status van het ontwerp op dat moment. Het voordeel van een 3D ontwerp is dat de eenvoudig kan worden aangepast tot de status van dat moment van het ontwerp.

 

Een 3D-model kan in vele verschillende situaties een positieve bijdrage leveren om tot een succes te komen.
Van schetsontwerpen, visualisaties ten behoeve van presentaties of planvorming, onze tekenaars zijn ervaren op zowel bouwkundig als civiel vlak met het opstellen van 3D-modellen.
Met behulp van programma’s zoals Autocad en Vector Works kunnen wij kwaliteit leveren dat aansluit op het desbetreffende project en de wens van de klant.

 

Heeft u een vraag 0348 -42 29 67
info@bottomline-pro.nl

Bel me terug